Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cornichons, coupés en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 30 g d'huile végétale
- 70 g de concentré de tomate
- 300 g de cœurs de poulet
- 30 g d'orge perlé, rincé
-
1000
g de bouillon de poule
nebo 1000 g d'eau - ½ c. à café de sel
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1 cm)
- 10 grains de poivre noir
- 1 feuille de laurier déshydratée
-
10
g d'aneth frais, pour la finition
nebo 10 g de persil frais, pour la finition - 60 g de crème fraîche épaisse, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1h 15min
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1h 10min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Nouilles Soba
30min
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe paysanne
55min
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40min
Spaghetti de Sichuan
50min
Soupe complète au bœuf
30min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Soupe de lentilles vertes au lait de coco, carottes et épinards
40min