Kompatibilní verze
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
- 1 pincée de pistils de safran
- 1 botte d'aneth frais, et un peu pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 1000 g de moules, brossées et nettoyées
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 200 g de petites pâtes sèches pour potage, type riso
- 1 filet d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Soupe de carotte, miso et amande
35 Min
Curry de crevettes et riz basmati
30min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Soupe vietnamienne aux crevettes
30min
Gaspacho au maïs et au piment jalapeño
20 min
Penne aux crevettes, sauce verte
50min
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1h 35 min
Saumon à l'orange et couscous au brocoli
35 Min
Cheesecake à la fraise
13h 45min
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Riz cantonais aux crevettes
50min