Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2-3 cm)
- ½ TL Zimt
- 1 TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Bulgur
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL gemischte Kräuter, getrocknet
- 40 g Babyspinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1641 kJ / 393 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 13.4 g
- Sodík
- 629 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Kürbisrisotto
55min
Kürbis-Mandel-Sauce mit Vollkornnudeln
25min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1 godz.
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25min
Kürbis-Korma
1 godz.