Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (siehe Tipp)
- ¾ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 150 g Feta, in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 200 g Quark, 20% Fett
- 100 g Schmand
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 796 kJ / 190 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 721 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1h
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1sa 25 dk
Süßkartoffelpizza
1sa 10 dk
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45min
Gefüllte Spinattortillas
1h
Spinat-Waffel-Sandwiches
30min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Kürbis-Kartoffel-Gratin mit Kräuterhalloumi
45min