Guiso de carne etíope (Zighinì)

Guiso de carne etíope (Zighinì)

4.2 40 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 40 g de aceite
  • 400 g de falda de ternera en dados de 2 cm
    400 g de carne de cordero deshuesada para guisar, en dados de 2 cm
  • 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
  • 250 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharadita azúcar
  • 1 cucharadita colmada sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 554.8 mg
Protein 23.3 g
Kalorie 1689.3 kJ / 403.8 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...