Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite
-
400
g de falda de ternera en dados de 2 cm
nebo 400 g de carne de cordero deshuesada para guisar, en dados de 2 cm - 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita azúcar
- 1 cucharadita colmada sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1689.3 kJ / 403.8 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 554.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Guiso senegalés de pollo
1u.
Pork larb (Ensalada con carne picada de cerdo) - Laos
20min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5min
Pollo al curry de coco con arroz de coliflor
1u.
Curry de cerdo salteado
1u.
Curry japonés de ternera
40min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Pollo en salsa de yogur - India
35min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1u.
Solomillo de ternera al estilo tailandés - Tailandia
25 min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min