Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 huevos
- 40 g de mantequilla
- 100 g de licor de menta
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2737 kJ / 654 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 54.1 g
- Tuk
- 44.6 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate chai
20min
Crema catalana de chocolate
40min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Postre cuatro capas
4h 10min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 godz. 30 min
Chocolate vienés
20min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Florentinos
1 godz. 15 min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Soufflé de nueces
1 godz. 15 min
Bavaroise de naranja
5h 15min