Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 huevos
- 40 g de mantequilla
- 100 g de licor de menta
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2737 kJ / 654 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 54.1 g
- Tuk
- 44.6 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4sa 50 dk
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3h 15min
Merengue de chocolate
2 godz. 25 min
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2 Std. 45 Min
Crème brûlée
4h 30min
Flan de chocolate y leche condensada
1 Std. 25 Min
Crema catalana de chocolate
40 Min
Leche asada
4 Std. 40 Min
Bomba de chocolate
4 Std.
Bavaroise de naranja
5小时 15 分钟