Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotti integrali all'avena
- 50 g di farina integrale
- 50 g di farina di avena
- 30 g di zucchero di canna grezzo
- 20 g di latte
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
-
50
g di burro salato freddo a pezzi
nebo 50 g di burro freddo a pezzi
Gelato al caffè
- 60 g di zucchero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di latte condensato zuccherato
- 100 g di caffè espresso freddo
- 5 g di farina di carrube
- 20 g di latte in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1947.5 kJ / 465.5 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 32.6 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 118.3 mg
Alternativní recepty
Gelato al gianduia
10u. 20min
Gelato al ginseng
10h 30min
Gelato semplice alla nocciola
6h 30min
Gelato pistacchio e mandorle
8 Std. 30 Min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Gelato al limone
8 Std. 20 Min
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Yogurt liquido all'arancia e miele
13 Std.
Gelato al pistacchio senza uova
10u. 20min
Gelato allo zabaione
10u. 20min
Gelato veloce alla fragola
20min
Gelato mascarpone e ciliegie
6h 30min