Mille-feuille à l'abricot

Mille-feuille à l'abricot

4.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

Le sucre vanillé
  • 50 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
  • 150 g de farine de blé
  • 150 g de beurre préalablement congelé en morceaux
  • 75 g d'eau
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 150 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 230 g d'abricots frais coupés en brunoise
  • 20 g de sucre glace maison

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3 g
Kalorie 1783 kJ / 428 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...