Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sucre vanillé
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
- 150 g de farine de blé
- 150 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
La garniture
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 230 g d'abricots frais, coupés en brunoise
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1783 kJ / 428 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Pannacotta au blé noir
2 Std. 30 Min
Demi-sphère framboise choco vanille
17óra
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Baba à la noix de coco
2h
Mille-feuille pomme-safran
3h 15min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15 godz.
Médovik (gâteaux russes à la crème)
2h 40min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Bavarois meringué aux fraises
4h
Tartelette aux fruits rouges
1 Std.