Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le sucre vanillé
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
La pâte feuilletée
- 150 g de farine de blé
- 150 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
La garniture
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 230 g d'abricots frais, coupés en brunoise
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1783 kJ / 428 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13h
Mini-choux aux fraises
1 Std. 10 Min
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1 Std. 15 Min
Fraisier
12sa 45 dk
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.