Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g) et un récipient d'eau froide
- 130 g de jus de fruit de la Passion (12 fruits de la Passion env.)
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La meringue italienne
- 4 blancs d'œufs
- 100 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Framboisier
1h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6hod.
Number cake du Nouvel An
3hod.
Choux vanille-framboise
2hod. 30min
Dacquoise
40min
Miroir à la framboise
15min
Tarte soufflée au citron
3 Std. 35 Min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Crème diplomate aux fruits
1h