Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g) et un récipient d'eau froide
- 130 g de jus de fruit de la Passion (12 fruits de la Passion env.)
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La meringue italienne
- 4 blancs d'œufs
- 100 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Opéra
24h
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Croustillant chocolat-framboise
16hod.
Barres choco-Passion
2h 45min
Couronne fruitée
6h
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Choux poire-caramel au beurre salé
4h 35min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Tarte aux fruits de la Passion
2h
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min