Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème à la menthe
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 15 g de fécule de maïs
La crème au chocolat
- 200 g de lait
- 2 œufs
- 30 g de fécule de maïs
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de cacao en poudre
- 3 œufs moyens (53-63 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73h 40min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Eclairs saumon et pomme verte
2u.
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min
Oeufs de pâques en chocolat
13 Std.
Gâteau de Pâques
13 Std.
Paris-brest en bouchée
2sa 35 dk
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24u.
Eclairs fraises-chocolat blanc
24u.
Fraisier à la rhubarbe
24u.