Kompatibilní verze
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sugar
- 4 egg yolks
- 150 g Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces
- 420 g milk, min. 3,2%
- 200 g cream, min. 30% fat
- 2 - 3 pinches salt
- 20 g clarified butter
- 400 g pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)
- 20 - 30 g brandy
- 2 - 3 pinches ground cardamom
- 2 - 3 pinches ground allspice (volitelně)
- finely chopped walnuts, toasted, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 383.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Miso soup, Sake seafood with rice
1h 5min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10 min
Bellini
5min
Octopus and Potato Salad
40min
Papaya Sorbet
15min
Coffee granita
8h 10min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Coffee dessert
15min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Courgette and Parmesan Muffins
50min