Kompatibilní verze
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sugar
- 4 egg yolks
- 150 g Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces
- 420 g milk, min. 3,2%
- 200 g cream, min. 30% fat
- 2 - 3 pinches salt
- 20 g clarified butter
- 400 g pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)
- 20 - 30 g brandy
- 2 - 3 pinches ground cardamom
- 2 - 3 pinches ground allspice (volitelně)
- finely chopped walnuts, toasted, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 383.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Bloodshot Devilled Eggs
40 min
Green Spelt Bread Patties
1h 10 min
Grisons Barley Soup
55 min
Citrus Water (TM6)
35 min
Steamed Pumpkin Puddings
1h 15min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Four Cheese Pizza
2 Std. 35 Min
Lamb with Rosemary Potatoes
1h
Vanilla Coffee Frappé
4 Std. 25 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min