Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

3.5 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 14hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • sugar
    180 g
  • egg yolks
    4
  • Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces
    150 g
  • milk min. 3,2%
    420 g
  • cream, min. 30% fat
    200 g
  • salt
    2 - 3 pinches
  • clarified butter
    20 g
  • pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • brandy
    20 - 30 g
  • ground cardamom
    2 - 3 pinches
  • ground allspice (volitelně)
    2 - 3 pinches
  • finely chopped walnuts (volitelně) toasted, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 383.8 mg
Protein 10 g
Kalorie 1949.7 kJ / 466 kcal
Tuk 27.6 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 16.6 g
Sacharidy 45.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...