Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů květáku, na růžičky
- 80 gramů mrkve, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, napůl
- 50 gramů másla
- 700 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů mléka
- 40 gramů taveného sýru
- petržel, čerstvá, na drobno nakrájená, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Špenátová polévka s vejci
35min
Zeleninový krém
45 Min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Krémová zeleninová polévka
35min
Kedlubnová polévka
35min
Cuketová krémová polévka
25 min
Květáková polévka s krutony
30 min
Brokolicový krém
30 min
Krémová hrášková polévka
40min
Pórkový krém
40min
Dýňová polévka
45 Min
Hrachová krémová polévka
25 min