Zařízení & příslušenství
Kulajda
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
10 gramů másla
-
30 gramů hladké mouky
-
1000 gramů vody
-
2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)2 rovné čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů sušených hříbků, předem namočených a odstředěných200 gramů čerstvých hříbků pokrájených na kostičky
-
200 gramů brambor na kostičky
-
1 čajová lžička kmínu, celého
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
5 gramů kopru, čerstvého nasekaného
-
200 gramů zakysané smetany
-
1 ½ polévkové lžíce octa nebo dle chuti
-
1 polévková lžíce cukru nebo dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4.3 g
Kalorie
1133.5 kJ /
270.9 kcal
Tuk
19.7 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
21.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Žampiónová krémová polévka
20min.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Dršťková polévka
1hod.
Frankfurtská polévka
30min.
Koprová omáčka
20min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Fazolková polévka
35min.
Pórkový krém
40min.
Zelňačka
25min.