Zařízení & příslušenství
Kulajda
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
vody1000 gramů
-
čerstvých hříbků pokrájených na kostičky200 gramů
-
slunečnicového oleje30 gramů
-
másla10 gramů
-
hladké mouky30 gramů
-
brambor na kostičky200 gramů
-
kmínu, celého1 čajová lžička
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
kopru, čerstvého5 gramů
-
zakysané smetany200 gramů
-
vejce rozšlehaná2
-
octa plus navíc dle chuti1 ½ polévkové lžíce
-
cukru plus navíc dle chuti1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
297 kcal /
1242 kJ
Protein
8 g
Tuk
20 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g