Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 botte de menthe fraîche, effeuillée
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 200 g de feta, émiettée
- 1 grenade (les graines seulement), et un peu pour la finition
- 10 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 644.2 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 430.7 g
- Sodík
- 5.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fatteh d’aubergines au yaourt
50min
Houmous de betterave
15 Min
Guacamole
5 min
Houmous
10 min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20min
Tzatziki
3hod. 5min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 Min
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Dip aux noix
15 Min
Tartinade concombre-ricotta
10 min
Houmous aux tomates séchées
10 min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min