Kompatibilní verze
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1601 kJ / 384 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Taboulé de boulgour aux pistaches et à la grenade
30 min
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 min
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Soupe de poulet aux champignons noirs
45min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Salade de lentilles au saumon fumé
45min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min