Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- agua hasta la marca de 1 litro
- 2 - 6 huevos fríos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4 godz. 30 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45 min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19h 30min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40 min
Ternera estofada con ñoquis
1h 30min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12 godz.
Huevos pochados en molde de silicona
15min
Rancho aragonés
1h 30min
Paella (Cocción de arroz)
55min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min