Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)

Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)

4.2 40 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 4hod. 30min
4 raciones

Suroviny

  • pimientos choriceros
    2
  • de agua templada
    300
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de falda de ternera sin hueso, en trozos de aprox. 3x5 cm
    1000 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    250 g
  • dientes de ajo
    3
  • de vino tinto
    200 g
  • clavos
    3
  • manzana (sin semillas) en trozos de 2 cm
    1
  • de canela molida
    1 cucharadita
  • pastilla de caldo de carne
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 448 kcal / 1873 kJ
Protein 51.4 g
Tuk 22.7 g
Sacharidy 9.5 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sodík 239.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...