Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maccheroni
- 100 g di Gruviera a pezzi (circa 3 cm)
- 400 g di patate a pasta gialla a cubetti (1 cm)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 500 g di mele a pezzi (2 cm)
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni
- 40 g di farina tipo 00
- 160 g di cipolla, in anelli sottili
- 30 g di burro
Terminare la preparazione
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 - 40 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3642 kJ / 874 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 Min
Semifreddo mandorlato
8h 20min
Gugelhopf veloce
Žádné hodnocení
Pasta tikka
1 Std.
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1 Std. 10 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Sorbetto al gusto piña colada
30 Min
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3 godz. 10 min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 Min
Curry verde di pollo
55 Min
Mousse cioccolato e kiwi
20 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 Min