Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), spezzettato, una piccola quantità messa da parte per la decorazione
nebo 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), spezzettato, una piccola quantità messa da parte per la decorazione - 400 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di piselli surgelati, scongelati
- 300 g di riso a chicco lungo (ad es. parboiled, cottura: 20 minuti)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 650 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 300 g di prosciutto, a fette, tagliato a strisce
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2177 kJ / 515 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Zuppa di arance e zucca
35 min
Quiche di asparagi
1h
Insalata di cetrioli e mortadella
10 min
Insalata tiepida di orzo con verdure e pollo
45 min
Minestrone
45 min
Tortini alle verdure
55 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Quiche ai 4 formaggi
45 min
Mississippi Cake chiara
1h 15 min.
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min