Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g celery, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 50 g onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 1200 g water
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 509.8 mg
Alternativní recepty
Garlic and sage mash
30 min
Warm cabbage dish
15 min
Hornazo
Žádné hodnocení
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Sauerkraut soup
50min
Cooking potatoes
45 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min