Zařízení & příslušenství
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
6 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
287.8 mg
Protein
15.8 g
Kalorie
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
13.4 g
Sacharidy
40.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites (part 2)
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional minestrone
45min.
Ossobuco Milanese
3hod. 25min.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Spiralized spicy pickled carrots
Žádné hodnocení
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Mushroom risotto
30min.
Floating islands
40min.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min.
Fondant au chocolate
50min.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1hod.
Risotto pomodori with burrata
30min.