Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 2166.5 mg
Alternativní recepty
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Chicken skewers and rice
40 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Squid à la provençale
55min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Lamb stew
Žádné hodnocení
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40 Min