Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 2166.5 mg
Alternativní recepty
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Veal involtini
35min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Rabbit stew
1 Std.
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef "Burgundy"
40min