Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 116.2 mg
Alternativní recepty
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Tuscan bean soup
40 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Goulash soup
2h 35min
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Portuguese green eggs
50 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min