Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 116.2 mg
Alternativní recepty
Risoni with salmon and spinach
25min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Hazelnut banana bread
1 godz. 15 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min