Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebolla española en trozos
- 50 g pimiento rojo en trozos
- 50 g pimiento verde en trozos
- 30 g aceite de oliva
- 200 g carne de cerdo limpia, en cubos (2 cm) salpimentados
- 50 g chorizo en rodajas
- 120 g jitomate frito
- ½ cdita orégano seco
- ½ cdita paprika
- 1 pizca pimienta de cayena molida
- ¼ cdita colorante en polvo, amarillo
- 550 g caldo de carne
- 200 g pasta seca, tipo fideuà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1189.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas estofadas
9 godz.
Salsa boloñesa
35 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Pavo y verduras en frascos con arroz
1 Std. 10 Min
Chuletas de cordero con patatas panadera (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Lasaña boloñesa
2h 30min
Albóndigas de cordero (Keftethes)
40min
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min
Pizza en pan chapata
50min
Arroz negro con calamares (Hestan Cue™)
40min
Pasta con carne molida
45min