Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo, pelados
- 70 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de aros de calamar crudos, limpios y en trozos
- 70 g de jitomate triturado
- 200 g de arroz blanco de grano corto
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 776.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas estofadas
9 godz.
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5h 30 min.
Arroz con almejas
1 Std. 45 Min
Tortas ahogadas de camarón
40min
Fideuá con carne (Hestan Cue™)
30min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Fumet de pescado y gambas
20min
Croquetas de jamón serrano
10h
Crema de verduras y camarones
1h
Lasaña a la boloñesa.
3hod.
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min