
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de aceite de oliva
- 4 de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
- 4 de dientes de ajo
- 20 g de paprika
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla amarilla en rodajas finas
- 2 hoja de laurel seca
- 1 pizca de sal
- 40 g de vinagre blanco
- 80 g de pimiento rojo en tiras
- perejil fresco picado
- papas fritas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 610 kcal / 2553 kJ
- Protein
- 48.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 383 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Postre helado de avellana y chocolate
8hod.
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1hod. 30min
Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
50min
Chocolate procesado (decoraciones fáciles)
20min
Pan molido
5min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Mixiotes de carnero
13hod. 30min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Crema de verduras con huevo pochado
50min
Pollo en chile mulato
30min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min