Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de aceite de oliva
- 4 de bacalao desalado, (aprox. 1000 g)
- 4 de dientes de ajo
- 20 g de paprika
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla amarilla, en rodajas finas
- 2 hoja de laurel seca
- 1 pizca de sal
- 40 g de vinagre blanco
- 80 g de pimiento rojo, en tiras
- perejil fresco, picado
- papas fritas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 383 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aderezo de vegetales
10 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 godz. 20 min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Carnitas de Marlin
40min
Olla caliente tailandesa
1 godz. 30 min
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1h 50 min
Arroz Hong Kong con salchicha TM6
55 min
Gambones con ensalada de verano (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Crema de frutas con bolitas de palomitas
Žádné hodnocení
Jarabe de agave
10 min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Capuchino helado de kiwi y albahaca
3 Std.