![Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6 Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8dda97cf-e638-41d5-9b41-63715cd22601/Derivates/4f98d326-a5de-4be3-8c14-71820c1c215c.jpg)
Kompatibilní verze
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos (1 cm)
- 650 g de calamares, limpios y en aros (2-3 cm) y tentáculos)
- 60 - 80 g de chorizo, en cubos (1 cm)
- 150 g de zanahorias, peladas y en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado
-
350
g de caldo de pescado (ver tip)
nebo 350 g de agua - ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o la gusto
- ½ de chile de árbol rojo fresco, en rebanadas
- ½ - 1 cdita de paprika
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de alubias cocidas, escurridas
- cilantro, fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45 Min
Falsos muslos de pollo con salsa de queso y mayonesa
Žádné hodnocení
Arroz con lentejas
50 Min
Gratinado de bacalao, espinacas con crema de zanahoria y calabacitas
1u.
Goulash de ternera con papas y manzana
1 godz. 25 min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1u.
Lentejas estofadas
9h
Sopa de mariscos
40 Min
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40 Min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30 Min
Salsa boloñesa
35 Min
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min