
Kompatibilní verze
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en gajos (1 cm)
- 650 g de calamares limpios y en aros (2-3 cm) y tentáculos)
- 60 - 80 g de chorizo en cubos (1 cm)
- 150 g de zanahorias peladas y en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado
-
350
g de caldo de pescado (ver tip)
nebo 350 g de agua - ½ cdita de sal o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida o la gusto
- ½ de chile de árbol rojo fresco, en rebanadas
- ½ - 1 cdita de paprika
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de alubias cocidas escurridas
- cilantro, fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 475 kcal / 1990 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias blancas con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor. Natilla de naranja.
55min
Bacalao al curry de coco
25min
Caldo de mariscos al champán
1hod. 5min
Lentejas estofadas
9hod.
Sopa de mariscos
40min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35min
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2hod.
Sopa de mariscos
40min
Garbanzos con Bacalao
30min
Lentejas con chorizo
1hod. 30min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4hod. 30min
Crema de verduras y camarones
1hod.