Kompatibilní verze
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos (1 cm)
- 650 g de calamares, limpios y en aros (2-3 cm) y tentáculos)
- 60 - 80 g de chorizo, en cubos (1 cm)
- 150 g de zanahorias, peladas y en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado
-
350
g de caldo de pescado (ver tip)
nebo 350 g de agua - ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o la gusto
- ½ de chile de árbol rojo fresco, en rebanadas
- ½ - 1 cdita de paprika
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de alubias cocidas, escurridas
- cilantro, fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con chorizo
1h 30 min
Lentejas estofadas
9h
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1h
Seitán y verduras al vacío en Varoma
1 Std. 10 Min
Goulash de ternera con papas y manzana
1h 25min
Gazpacho
5 Min
Espaguetis espeluznantes con albóndigas
1h 25min
Almejas a la marinera
1 Std. 10 Min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30 min
Sorbete de mango y chile cascabel
2 godz.
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Cocción de arroz basmati
35min