Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 58 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillos de pollo al estilo Kentucky (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Chiles en nogada
1h 30min
Pan de café con pasas
2h 45min
Quesadillas de quelites al comal
40min
Espaguetis espeluznantes con albóndigas
1 godz. 25 min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25min
Pasta al pesto blanco TM6
40min
Atole de arroz sin lácteos
30min
Tartar de salmón con aguacate y huevo
45min