Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 58 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de arroz de grano largo (400 g)
35 Min
Cocción de arroz basmati
35 Min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5 Std. 30 Min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40 λεπτ.
Tortitas americanas (Hestan Cue™)
50 Min
Espagueti carbonara
40 λεπτ.
Torrijas a la plancha (Hestan Cue™)
30 Min
Hornazo
2 Std. 15 Min
Almejas a la marinera
1h 10min
Sopa de mariscos
40 λεπτ.
Lentejas con chorizo
1h 30min
Gazpacho
5 Min