Kompatibilní verze
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hongos porcini deshidratados (ver tip)
- 50 g de echalot, en mitades
- 70 g de jitomate deshidratado en aceite, con todo su aceite
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 250 g de alcachofas
- 100 g chícharo congelado
- 200 g haba, congelada
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 4 filetes de res (de entre 2.5 y 3 cm de grosor)
- 4 cdas de aceite vegetal
- 2 cdas de mantequilla sin sal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1152 kJ / 275 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Sodík
- 130.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pollo de invierno
1u.
Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
55 Min
Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)
30 Min
Momias de salchicha
1 Std. 10 Min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 Min
Menú: Crema de calabacín y verduras. Gratinado de bacalao y patatas paja
1u.
Fajitas de cerdo con cebolla y pimientos salteados
15 Min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50 Min
Sartén con pisto de verduras de verano
40 Min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 Min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Paella mixta rústica
1u.