Kompatibilní verze
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hongos porcini deshidratados (ver tip)
- 50 g de echalot, en mitades
- 70 g de jitomate deshidratado en aceite, con todo su aceite
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 250 g de alcachofas
- 100 g chícharo congelado
- 200 g haba, congelada
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 4 filetes de res (de entre 2.5 y 3 cm de grosor)
- 4 cdas de aceite vegetal
- 2 cdas de mantequilla sin sal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1152 kJ / 275 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Sodík
- 130.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1j
Gin granizado de pepino
45 Min
Gazpacho
5 min
Rodaballo en salsa de champagne
40 min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min
Ensalada de pollo con vinagreta de menta
1j
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2 godz. 20 min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1j
Filete de ternera al vapor
Žádné hodnocení
Imam bayildi (berenjenas rellenas)
1j 30 menit
Ensalada César
10 min
Ensalada de repollo con higos secos y queso azul
10 min