Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 50 g de apio
- 130 g de cebolla
- 330 g de aceite de oliva
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 100 g de puré de tomate
- 400 g de lentejas, remojadas por 8 horas
- 200 g de vino tinto
- 1 cditas de sal
- 1 cditas de pimienta molida
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 3 ramitas de perejil fresco, picado
- 2 ramitas de albahaca, picada
- 500 g de pulpo cocido (6 tentáculos)
- arúgula para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3507 kJ / 835 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema vegana de acelgas
30 Min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Bizcocho genovés
1ωρ. 50 λεπτ.
Salsa boloñesa
35 Min
Lentejas estofadas
9 godz.
Merengue suizo
10 Min
Lentejas
1h 30min
Ajillo de chipotle y guajillo
10 Min
Crema de espinaca
25 Min
Garbanzos con espinacas
1h 10min
Crema de calabaza rostizada
1ωρ. 50 λεπτ.
Sopa de acelgas con quinoa
1h