Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 50 g de apio
- 130 g de cebolla
- 330 g de aceite de oliva
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 100 g de puré de tomate
- 400 g de lentejas, remojadas por 8 horas
- 200 g de vino tinto
- 1 cditas de sal
- 1 cditas de pimienta molida
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 3 ramitas de perejil fresco, picado
- 2 ramitas de albahaca, picada
- 500 g de pulpo cocido (6 tentáculos)
- arúgula para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3507 kJ / 835 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas
1 godz. 30 min
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Lentejas estofadas
9 Std.
Lentejas marinadas
35 min
Risotto de verduras
40 min
Crema de rábanos, cítricos y nuez de la India TM6
7ωρ.
Salsa boloñesa
35 min
Sopa de pescado
55 min
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Crema de verduras
20 min
Crema de espinaca
25 min
Sopa de pollo con verduras
40 min