Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 50 g de apio
- 130 g de cebolla
- 330 g de aceite de oliva
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 100 g de puré de tomate
- 400 g de lentejas, remojadas por 8 horas
- 200 g de vino tinto
- 1 cditas de sal
- 1 cditas de pimienta molida
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 3 ramitas de perejil fresco, picado
- 2 ramitas de albahaca, picada
- 500 g de pulpo cocido (6 tentáculos)
- arúgula para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3507 kJ / 835 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almejas a la marinera
30 Min
Arroz caldoso
1h 15min
Pastel de atún con frijoles
40min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Vegetales con tofu
45min
Lentejas
1h 30min
Garbanzos con espinacas
1h 10min
Arroz con pulpo
35min
Lomo mechado
2h
Escabeche de camarón
30 Min
Bowl de arroz con salmón fresco
40min
Callos con garbanzos
45min