Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Berenjenas
- 4 berenjenas medianas, cortadas por la mitad a lo largo
- 3 cdas de aceite de oliva extra virgen
Relleno
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 6 jitomates guaje, cortados por la mitad y sin semillas
- 400 g carne de cordero limpia en cubos de 3 cm, semicongelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de canela en polvo
- ½ cdita de paprika
- ½ cdita pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 10416 kJ / 2480 kcal
- Protein
- 192 g
- Sacharidy
- 176 g
- Tuk
- 120 g
- Vláknina
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1 godz.
Pollo en salsa de almendras
2 godz.
Crema de calabaza con raviolis
35min
Crema de camote con hojuelas de camote
40min
Sopa de aprovechamiento
40min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40min
Lasaña de espinacas con requesón
55min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
50min
Echalots dorados 250 g
25min
Salmón Soufflé
1 godz.
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Pizza
1 godz.