Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Berenjenas
- 4 berenjenas medianas, cortadas por la mitad a lo largo
- 3 cdas de aceite de oliva extra virgen
Relleno
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 6 jitomates guaje, cortados por la mitad y sin semillas
- 400 g carne de cordero limpia en cubos de 3 cm, semicongelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de canela en polvo
- ½ cdita de paprika
- ½ cdita pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 10416 kJ / 2480 kcal
- Protein
- 192 g
- Sacharidy
- 176 g
- Tuk
- 120 g
- Vláknina
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1 Std.
Champiñones salteados al ajillo
25 min
Champiñones al ajillo
15 Min
Espinacas con piñones
40 min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45 min
Alioli de ajo macho
1h 10 min
Calamares guisados
50 min
Lasaña de calabacita y jitomate
4h 10min
Mini pizzas de berenjena
55 min
Garbanzos con Bacalao
30 min
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min