Alpské makarony s jablečnou omáčkou

Alpské makarony s jablečnou omáčkou

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

Makarony
  • 100 gramů sýru Gruyère na kousky (cca 3 cm)
    100 gramů ementálu, na kousky (cca 3 cm)
  • 400 gramů salátových brambor na kostky (1 cm)
  • 450 gramů vody
  • 300 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 500 gramů jablek (jakékoliv odrůdy) na kousky (2 cm)
  • 250 gramů krátkých makaronů
  • 40 gramů hladké mouky
  • 160 gramů cibule na jemné kroužky
  • 30 gramů másla
Jablečná omáčka
  • 25 gramů citrónové šťávy
  • 20 - 40 gramů cukru nebo podle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 20 g
Kalorie 3642 kJ / 874 kcal
Tuk 45 g
Sacharidy 92 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...