Zařízení & příslušenství
Šafránové rizoto s houbami
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
430 gramů vody
-
300 gramů čerstvých hub na plátky (cca 8 mm)
-
40 gramů olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli vloček
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
50 gramů zelené papriky na kousky
-
1 špetka mleté papriky
-
1 špetka šafránu
-
50 gramů rajčatové passaty
-
50 gramů bílého vína
-
200 gramů bílé kulatozrnné rýže
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
70.4 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
1313 kJ /
313 kcal
Tuk
10.6 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rýže k večeři... (bez masa)
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restovaná zelenina s kari a rýžovým pilafem
50min.
Halloweenské mléčné bulky
5hod.
Pikantní rýže s cizrnou a červenou paprikou
1hod.
Zeleninová rýže s tofu a edamame
1hod. 15min.
Pistáciové cupcaky
40min.
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Žádné hodnocení
Temaki Sushi
Žádné hodnocení
Mřížkový koláč
50min.
Veganské lilkové massaman kari
50min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1hod. 10min.
Tvarohový koláč s cukrovou rosou
1hod. 30min.
Jablečný koláč na plech
4hod. 15min.