Zařízení & příslušenství
Šafránové rizoto s houbami
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
430 gramů vody
-
300 gramů čerstvých hub na plátky (cca 8 mm)
-
40 gramů olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli vloček
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
50 gramů zelené papriky na kousky
-
1 špetka mleté papriky
-
1 špetka šafránu
-
50 gramů rajčatové passaty
-
50 gramů bílého vína
-
200 gramů bílé kulatozrnné rýže
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
70.4 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
1313 kJ /
313 kcal
Tuk
10.6 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rýže k večeři... (bez masa)
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Žádné hodnocení
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Klasické hovězí burgery
1hod.
Špagety alla carbonara
30min.
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1hod. 55min.
Kari coleslaw
10min.
Borůvkový džem
45min.
Fakes moutzentra (kyperská čočka s rýží)
45min.
Hříbkové rizoto
35min.
Vařená vejce (program Vaření vajec)
20min.