Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- 1 - 2 el tomatenpuree
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6409 kJ / 1529 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 109 g
- Tuk
- 103 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1732 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Bolognesesaus
1h 15 min
Speculoospasta
10 min
Bechamelsaus
15 min
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Veelzijdige gladde soep
45 min
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Groene pepersaus
20min
Bechamelsaus
15 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Aardappelpuree
45 min