
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- 1 - 2 el tomatenpuree
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 1529 kcal / 6409 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 103 g
- Sacharidy
- 109 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Sodík
- 1732 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Žádné hodnocení
Bloedige hersenspaghetti
13hod. 30min
Bechamelsaus
15min
Tomatensaus
40min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2hod. 5min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Aardbeienpudding
2hod. 10min