Zařízení & příslušenství
蘑菇燉牛肉
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊100 克
-
新鮮百里香 取葉2 枝
-
橄欖油 多備一點煎肉用40 克
-
牛肉 去骨,整塊500 克
-
新鮮蘑菇 切片150 克
-
乾燥月桂葉2 片
-
高湯醬 蔬菜高湯醬或肉高湯醬25 克
-
番茄泥25 克
-
紅葡萄酒80 克
-
水80 克
-
新鮮巴西利 擺盤用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
75 mg
Protein
27.8 g
Kalorie
1376.8 kJ /
344 kcal
Tuk
21.5 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
8.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 「模」力全開
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan