Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊
- 2 枝 新鮮百里香 ,取葉
- 40 克 橄欖油 ,多備一點煎肉用
- 500 克 牛肉 ,去骨,整塊
- 150 克 新鮮蘑菇 ,切片
- 2 片 乾燥月桂葉
- 25 克 高湯醬 ,蔬菜高湯醬或肉高湯醬
- 25 克 蕃茄泥
- 80 克 紅葡萄酒
- 80 克 水
- 新鮮巴西利 ,擺盤用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 75 mg