燉牛肩佐義大利餃
TM6

燉牛肩佐義大利餃

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 70 克 油
  • 600 克 牛肩肉 ,切塊(約3公分)
  • 170 克 紫洋蔥 ,切成楔形
  • 150 克 紅蘿蔔 ,切薄片 (1-2公分)
  • 70 克 整株西洋芹 ,切薄片 (0.5-1公分)
  • 80 克 紅甜椒 ,去籽,切片 (2公分)
  • ¾ - 1 茶匙 匈牙利辣紅椒粉
  • 600 克 水
  • 30 克 蕃茄泥
  • 1 茶匙 肉高湯醬
    nebo 1 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) ,剝碎
  • 4 粒 多香果
  • 2 小片 乾燥月桂葉
  • 1 茶匙 乾燥百里香
  • ½ - 1 茶匙 糖
  • ¼ - ¾ 茶匙 黑胡椒粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 250 克 義大利餃

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2210.6 kJ / 528 kcal
Protein
29.5 g
Sacharidy
30.3 g
Tuk
34 g
Nasycený tuk
8.8 g
Vláknina
4.3 g
Sodík
1138.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty