Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 麵粉
- 2 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粗粒
- 800 克 小牛肉塊,去腱,去骨 ,切塊 (約5公分x 5公分)
- 10 克 新鮮香菜葉 (詳見要訣)
- 10 克 新鮮巴西利葉 (詳見要訣)
- 10 克 新鮮羅勒葉 (詳見要訣)
- 20 克 橄欖油
- 200 克 培根丁
-
500
克 洋蔥 ,切成楔形
nebo 500 克 紫洋蔥 ,切成楔形 -
40
克 白蘭姆酒
nebo 40 克 白蘭地 - 150 克 罐裝切碎蕃茄
- 100 克 蔥 ,切片
- 25 克 新鮮綜合香草 (迷迭香、薄荷和百里香) (詳見要訣)
- 100 克 紅葡萄酒
- 300 克 肉類高湯 (詳見要訣)
- 1 塊 粗製裸麥麵包 (約1000克)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3696 kJ / 884 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 1046 mg