Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

慢煮雞肉丸子佐馬鈴薯片
TM6

慢煮雞肉丸子佐馬鈴薯片

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 600 克 去骨去皮雞大腿 ,切塊 (2-3公分)
  • 60 克 麵包粉
  • 320 克 洋蔥 ,切半或4等分
  • 3 粒 蒜頭
  • 8 - 10 枝 新鮮巴西利 (葉子和部分莖部)
  • 1 茶匙 鹽 ,另加1小撮
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 3 顆 蛋
  • 4 - 6 大匙 麵粉
  • 300 - 400 克 油炸用蔬菜油
  • 1 小撮 番紅花絲
  • 40 克 橄欖油
  • 700 克 馬鈴薯
  • 50 克 白蘭地
  • 1000 克 雞高湯

Nutriční hodnoty
na 6 人份
Kalorie
12807.1 kJ / 3063.9 kcal
Protein
163.8 g
Sacharidy
214.9 g
Tuk
172.1 g
Nasycený tuk
32.7 g
Vláknina
20.5 g
Sodík
3560.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty