慢煮雞肉丸子佐馬鈴薯片

慢煮雞肉丸子佐馬鈴薯片

3.7 3 rating
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 10min.
6 人份

Suroviny

  • 去骨去皮雞大腿 切塊 (2-3公分)
    600 克
  • 麵包粉
    60 克
  • 洋蔥 切半或4等分
    320 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮巴西利 (葉子和部分莖部)
    8 - 10 枝
  • 另加1小撮
    1 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 3 顆
  • 麵粉
    4 - 6 大匙
  • 油炸用蔬菜油
    300 - 400 克
  • 番紅花絲
    1 小撮
  • 橄欖油
    40 克
  • 馬鈴薯
    700 克
  • 白蘭地
    50 克
  • 雞高湯
    1000 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 人份

Sodík 3560.7 mg
Protein 163.8 g
Kalorie 12807.1 kJ / 3063.9 kcal
Tuk 172.1 g
Vláknina 20.5 g
Nasycený tuk 32.7 g
Sacharidy 214.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...