Asparges med Romescosaus

Asparges med Romescosaus

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porsjoner

Suroviny

  • mandler, blansjerte
    30 g
  • hasselnøtter, blansjerte
    25 g
  • hvitløksfedd med skall
    1
  • vann
    500 g
  • asparges, grønn skjær bort endene
    350 - 400 g
  • "extra virgin" olivenolje
    20 g
  • paprikakrydder søtt
    1 ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • rød paprika grillet, på glass, drenert,
    100 g
  • tomat delt i fire
    80 g
  • rød chili, fersk (volitelně) delt i to, uten frø
    ½
  • rødvinseddik
    1 ss

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 6 g
Kalorie 917 kJ / 222 kcal
Tuk 19 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše