Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
肉臊子
- 400 克 五花肉 ,切1-2厘米小丁
- 2 个 八角
- 1 小块 桂皮
- 1 个 草果
- 1 片 香叶
- 15 克 老抽
- 20 克 生抽
- 240 克 香醋 ,选岐山香醋最佳
汤底
- 10 克 黑木耳,干的 ,提前泡发沥干
- 10 克 油
- 20 克 葱
- 200 克 番茄 ,切块
- 100 克 香干 ,切1厘米丁
- 150 克 土豆 ,去皮,切1厘米丁
- 150 克 胡萝卜 ,切1厘米丁
- 15 克 生抽
- 800 克 水
- 50 克 韭菜 ,切小段
- 20 克 香醋 ,选岐山香醋最佳
组合
- 400 克 粗面条 ,依个人需求调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3300 kJ / 789.5 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 36.2 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1076.8 mg