Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 1 dente de alho
- 1 malagueta jalapeño s/ sementes, picada
- 30 g azeite
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de colorau
- 80 g água
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 2 - 3 pés de coentros, só as folhas
Recheio
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 50 g cebola
- 1 malagueta jalapeño s/ sementes, picada
- 90 g azeitonas verdes s/ caroço
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 400 g tomate em pedaços
-
300
g filetes de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas, cortados em pedaços (3-4 cm)
nebo 300 g filetes de pescada s/ pele e s/ espinhas, cortados em pedaços (3-4 cm) - Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Sumo de limão q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2449.5 kJ / 585.5 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceviche no ananás
6h 15min
Gelado de manjericão
8 Std. 15 Min
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 Std. 25 Min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1小时 15 分钟
Ganache de iogurte e banana para macarons
Žádné hodnocení
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2小时 15 分钟
Cozer 2 trutas
25min
Fajitas de sobras de frango
1h 20min
Húmus de aproveitamento de legumes
10min
Húmus de curgete
15 Min
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2 Std.
Arroz preto com manga e salmão
35min