Slow Cooked Kalvestuing

Slow Cooked Kalvestuing

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
6 porsjoner

Suroviny

  • hvitløksfedd
    1
  • timian, fersk
    1 kvist
  • laubærblad, fersk
    2
  • stangselleri delt i biter
    1
  • flatbladet persille, fersk
    1 bunt
  • purreløk delt i biter (1,5 cm)
    100 g
  • gulrot delt i biter (1,5 cm)
    150 g
  • salt juster etter smak
    1 ts
  • hvit pepper juster etter smak
    1 ts
  • vann
    900 g
  • kalvekjøtt i terninger (2-3 cm)
    1000 g
  • liten sjampinjong, fersk delt i to
    500 g
  • smør
    50 g
  • hvetemel
    50 g
  • kremfløte, 35 % fett
    100 g
  • eggeplomme
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 34.8 g
Kalorie 1892 kJ / 454 kcal
Tuk 30.7 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše