
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà
- 70 g di olio di semi di arachidi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 60 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale (volitelně)
Rapa rossa
- 500 g di acqua
- 3 rape rosse, 2 tagliate a spicchi e 1 tagliata a fettine sottilissime
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 325.8 kcal / 1363 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1hod.
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Mousse di scampi e sogliole
35min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1hod. 30min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1hod. 10min
Sformato di cardi
1hod.
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1hod. 45min
Zuppa di cipolle alla francese
5hod. 30min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.
Baccalà mantecato alla veneziana
40min