Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baccalà
- 70 g di olio di semi di arachidi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 60 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale (volitelně)
Rapa rossa
- 500 g di acqua
- 3 rape rosse, 2 tagliate a spicchi e 1 tagliata a fettine sottilissime
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1363 kJ / 325.8 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Crema di topinambur e tartufo
55min