Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann

Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann

3.7 43 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Baccalà
  • 70 g di olio di semi di arachidi
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 60 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 pizzico di sale (volitelně)
Rapa rossa
  • 500 g di acqua
  • 3 rape rosse, 2 tagliate a spicchi e 1 tagliata a fettine sottilissime
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1.8 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 1363 kJ / 325.8 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 7.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...