Zařízení & příslušenství
Brauðbollur
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 stykki
Suroviny
-
mjólk170 g
-
vatn150 g
-
1 msk þurrger, (7-8 g)ferskt ger mulið20 g
-
sykur1 tsk
-
smjör, saltað eða ósaltað mjúkt30 g
-
hveiti500 g
-
salt1 ½ tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stykki
Sodík
376.6 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
1118.9 kJ /
267.3 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
50.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brauð
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Focaccia með tómötum
Žádné hodnocení
Glútenfrítt brauð
2hod. 30min.
Fléttubrauð
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1hod. 10min.
Ketóvænar brauðbollur
1hod. 15min.
Brioche
5hod.
Morgunverðahorn
3hod. 5min.
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2hod. 45min.
Hamborgarabrauð
2hod. 20min.
Tómata- og ostabrauð
3hod. 5min.
Beyglur
1hod. 20min.
Brauð með sólþurrkuðum tómötum
1hod.