
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ tsk þurrger eða 15 g ferskt ger
- 3 tsk fínmalaður sykur
- 195 g vatn
- 120 g hrein jógúrt
- hveiti
- 30 g ólífuolía
- sjávarsalt
- ½ tsk lyftiduft
- ólífuolía
- hveiti, til að strá á vinnuborð
- hveiti, til að sáldra yfir
- 60 g smjör, saltað eða ósaltað
- 2 tsk saxaður hvítlaukur (má sleppa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 1044.8 kJ / 248.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 463.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brauðbollur
2h
Pítubrauð
2h
Fimmkornabrauð
1h 50min
Hamborgarabrauð
Nessuna valutazione
Heilhveitibrauð
3h 20min
Focaccia með tómötum
Nessuna valutazione
Próteinbætt bananabrauð
2h
Glútenfrítt brauð
2h 30min
Fléttubrauð
Nessuna valutazione
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1h 10min
Ketóvænar brauðbollur
1h 15min
Brioche
5h