
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 219 kcal / 916 kJ
- Protein
- 7.7 g
- Tuk
- 4.3 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle olive (TM6)
2hod.
Pane alla birra (TM6)
4hod.
Ciabattine
3hod. 30min
Panini al latte
4hod. 50min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7hod.
Filoncini di semola
4hod.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Focaccia allo yogurt
3hod.
Pane bianco
3hod.