Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane alla birra (TM6)
4h
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3 Std.
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Pane bianco
3 Std.
Filoncini di semola
4h
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min