Kompatibilní verze
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bavarese al cioccolato bianco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli
- 30 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 140 g di latte intero a temperatura ambiente
- 130 g di cioccolato bianco a pezzetti
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
Coulis di fragole
- 250 g di fragole a pezzi
- 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1670.1 kJ / 399.1 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Panna cotta
6h 30min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Coulis di fragole
20 min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min