Kompatibilní verze
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bavarese al cioccolato bianco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli
- 30 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 140 g di latte intero a temperatura ambiente
- 130 g di cioccolato bianco a pezzetti
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
Coulis di fragole
- 250 g di fragole a pezzi
- 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1670.1 kJ / 399.1 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Semifreddo al caramello salato
11h
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta
6h 30min
Panna cotta con salsa al caramello
6hod. 20min
Coulis di fragole
20 min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 Std.
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min