芝麻烤雞飯

芝麻烤雞飯

2.8 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 橄欖油 塗抹用
  • 去骨去皮雞大腿 切塊 (3公分-詳見要訣)
    800 克
  • 泰國香米
    250 克
  • 1000 克
  • 2 茶匙
  • 紅蘿蔔 切薄片 (0.5公分)
    180 克
  • 甜豌豆 去絲
    100 克
  • 1 顆
  • 玉米粉 (詳見要訣)
    60 克
  • 紅椒粉
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    2 粒
  • 米醋
    30 克
  • 蜂蜜
    60 克
  • 甜辣醬
    20 克
  • 番茄醬 自製
    60 克
  • 紅糖
    30 克
  • 醬油 (詳見要訣)
    50 克
  • 芝麻 (任一種類)
    20 克
  • 切蔥花
    2 枝

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2303.9 mg
Protein 45.9 g
Kalorie 2983.8 kJ / 710.4 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sacharidy 85.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...