Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pork mince
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp vegetable oil
- 600 g silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 2 spring onions, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Yam Rice
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.