Zařízení & příslušenství
Mapo tofu
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 portion
Suroviny
-
pork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil2 tsp
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Favourites
28 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Buddha's Delight
55min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Yam Rice
45min.
Rice Wine Chicken
30min.
Teochew Seafood Porridge
45min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.