Zařízení & příslušenství
Steamed Chicken Essence
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
247 mg
Protein
28 g
Kalorie
1607 kJ /
381 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nourishing Confinement Food
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min.
Drunken Herbal Prawns
4hod. 55min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised Rice Wine Fish
20min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Chai Buey
1hod. 45min.
Braised Chicken with Mushroom
1hod. 30min.