Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 381 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 247 mg
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Tomato-egg soup
20min